Adverteer ook  in de BUDGET KRANT NEDERLAND en bereik duizenden mensen in Nederland!

Budget Krant Nederland is de eerste, enige echte gratis online budget krant van Nederland en meest gelezen krant onder mensen die graag low budget willen leven en mensen die willen leren hoe je het beste low budget door het leven kan gaan zonder dat het saai of vervelend wordt. Budget Krant Nederland staat dichtbij haar lezers en vertelt in duidelijke taal wat er gebeurt in de wereld van het leven met low budget en wat de beste trips en tricks zijn om absoluut geen saai en stoffig leven te hebben en hoe iedereen kan bijdragen aan een low budget leven en daarmee zich bewust is van milieu en leefomgeving in Nederland en de rest van de wereld. Waarom zou je veel geld uitgeven als je met veel minder ook gelukkig kunt zijn?

Budget Krant Nederland verschijnt elke eerste van de maand en wordt digitaal verzonden naar duizenden abonnees in heel Nederland.

Wil jij ook adverteren als particulier of bedrijf in de Budget Krant Nederland en zo onder de aandacht worden gebracht bij duizenden lezers, neem dan contact op middels onderstaand contact formulier en wij nemen contact met je op om je mogelijkheden te bespreken!

Vraag hieronder je vrijblijvende offerte 2020 aan.


             VRIJBLIJVENDE OFFERTE 2020

              BUDGET KRANT NEDERLAND