Budget Krant Nederland presenteert 

BUDGET BRADERIE NEDERLAND

De leukste en grootste openlucht  braderie van Nederland, elke maand vanuit je eigen tuin!

 

Elke drie maanden organiseert Budget Krant Nederland de grootste openlucht braderie van Nederland, gewoon vanuit je eigen voortuin!

Samen maken we jouw eigen voortuin het decor van de grootste openlucht braderie van Nederland. De braderie bestaat uit diverse voortuinen door heel Nederland waar diverse kleinschalige spulletjes, zoals kleding, speelgoed en klein witgoed die anders zouden worden weggegooid en er nog prima uitzien, een tweede of misschien wel derde leven krijgen door een blije voorbijganger van de braderie!

Bij de budget Braderie komen verschillende soorten mensen; van studenten tot buren, bekenden en onbekenden. Samen zorgen wij ervoor dat overgebleven sp[ullen een nieuwe kans krijgen wat uiteindelijk de verspilling tegengaat en wat beter is voor ons milieu. Lijkt jouw het leuk om samen met andere enthousiaste mensen die tweedehands spulletjes graag nog een nieuw leven geven en zo de verspilling tegengaan, meld je dan ook aan via het aanmeldformulier. 

 

Hoe Werkt het?

 

Elke tweede zondag van de maand organiseer je een tuin braderie bij je thuis. Alles wat je daarvoor nodig hebt is een tuin ( verkoop aan de openbare weg is verboden).

Door middel van de uitgebreide Budget Braderie map op de website  kunnen potentiële braderie bezoekers zien waar jouw kraampje zich bevind. Des te meer mensen die meedoen, des te meer kraampjes er te bezoeken zijn! 

Zo simpel is het!