'Esda, oprichtster sinds 2007 van Skincare by Esda gebruikt al jaren zelf  haar voedingssupplementen die zij samen vervaardigt met haar Japanse partner, gebaseerd op een uniek familierecept.

Samen zorgen zij voor de unieke combinatie van planten en kruiden om het beste wat in de natuur zit te gebruiken voor de eigen, unieke voedingssupplementen van Skincare by Esda:  GENKI, HAJAR & YURYO.

Niet alleen de unieke supplementen, maar ook de capsules en de verpakking waarin deze door Skincare by Esda worden verzonden, zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Skincare by Esda streeft er immers naar producten te leveren die niet schadelijk zijn voor het milieu én bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Een gezonde huid komt immers van binnen uit!'.

 

Skincare by Esda is het antwoord op het totale gebied van huidverzorging, welke begint van binnenuit.

Skincare by Esda is een Nederlands merk, opgericht in 2007,  wat uitsluitend  werkt met hoogwaardige concentraties, vervaardigt uit o.a diverse plantsoorten zonder onnodige toevoegingen, 100% puur dus! 

Skincare by Esda werkt uitsluitend met de beste natuurlijke plantaardige stoffen die zorgen voor een optimale opneembaarheid van de supplementen, vervaardigd in eigen fabricaat capsules die 100%vegan en 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Alle supplementen zijn geschikt voor veganisten en bevatten geen sporen van noten en zaden. 

 

 

Skincare by Esda supplementen zijn geen geneesmiddelen en vallen niet onder de geneesmiddelenwet.

 Skincare by Esda supplementen zijn te gebruiken als aanvulling op de normale voeding.